Номінант Retail Design Awards2021: VARUS на Васильківській у Києві

07.12.2021
2277

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021  та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Ренновація року" бере участь VARUS у Києві на вулиці Васильківська, 34


Головна зміна магазину – оновлений дизайн, розроблений компанією JDV із Нідерландів. Концептуальне рішення – об'єднання фуд-холу та супермаркету. Цей дизайн пропонує новий клієнтський шлях — знайти потрібний відділ стало просто. Відділи підсвічені неоновими вивісками, на стінах розміщені векторні принти. Відділи солодощів, вина, пива та молочної продукції виділені спеціальними конструкціями. Винний відділ висвітлюють ліхтарі-бочки, солодощі – у теплому освітленні «коробок», а молочний та пивний відділ позначений бідонами та кегами відповідно. Площа торгової зали – 1700 кв.м.
У магазині розміщено VARUS CAFE - затишний простір м'яким світлом та USB-зарядками, де можна випити кави, з'їсти піцу та інші готові страви з оновленого меню. Окрім звичної української кухні, є WOK-меню. Їжу з кафе можна замовити із собою. У цьому магазині представлено 15000 SKU.














 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.