Номінант Retail Design Awards2021: "O!Some" у ТРЦ "FontanSky" в Одесі

07.12.2021
2268

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Косметика та парфумерія, краса та здоров'я" бере участь магазин O!Some у ТРЦ "FontanSky" в Одесі


O!Some – динамічний бренд харизматичних азіатських товарів. Назва відсилає до англійського слова AWESOME (перекладається як "клас", "чудовий", "що викликає хвилювання").

Перший магазин O!Some займає площу 135 кв. Вхідна група зустрічає відвідувачів яскравою вивіскою салатового кольору і рядком, що біжить, що нагадує гостям, що у магазині є "Something special just for you".
Обладнання у магазині виконано у вигляді демонстраційних столів, з каскадним розташуванням товарів. Це дозволяє виставити товар на відстані витягнутої руки для максимальної зручності покупців. Столи встановлені на колісному механізмі, завдяки якому зміна планограми у магазині відбувається за кілька хвилин.






































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.