Номінант Retail Design Awards2021: магазин при АЗК GRAND PETROL у Києві

06.12.2021
2633

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Магазин біля будинку/Convenience store" бере участь магазин при АЗК CRAND PETROL у Києві


Автозаправний комплекс по проспекту Степана Бандери, 22 працює з 1999 року і був одним із перших у Києві комплексів у форматі "заправка з повноцінним магазином та кухнею". Навесні 2020 року було проведено повну реновацію комплексу з редизайном торгового залу магазину. При плануванні торгового залу, площею 120 кв, акцент був зроблений на зручній навігації та зонуванні: нестандартне торгове обладнання, максимально відкрита касова зона, що дозволяє з порога встановити з клієнтом візуальний контакт та вигідно подати преміальний товар у закасовій зоні, бренд-вітрина з товарами Mercedes-Benz та Ducati розташовується на перетині касової зони та зони відпочинку, що привертає увагу до брендтоварів. У зоні кафе різноформатні місця відпочинку дозволяють як швидко перекусити, так і провести зустріч. Комбіноване освітлення, акцентне підсвічування дозволяє правильно виділити товар, створити затишну атмосферу у торговому залі.




















 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.