Номінант Retail Design Awards2021: "АЛЛО МАХ" у ТРЦ Piramida (Київ)

09.12.2021
2054

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У категорії "Реновація року" бере участь магазин "АЛЛО MAX", що відкрився у київському ТРЦ Piramida rd.


Класичний магазин "АЛО" площею 74 кв.м відкрили у березні 2015 року. Магазин демонстрував високу ефективність та товарообіг, проте невелика площа торгового залу не дозволяла створити якісний клієнтський досвід з огляду на високий потік покупців. Розуміючи високий потенціал ТРЦ та магазину, у компанії вирішили провести переформатування з розширенням та перенесенням магазину. У червні 2021 року з'явився новий "АЛЛО МАХ" площею 260 кв.м.
Як і всі "АЛЛО МАХ", він виконаний у стриманому стилі мінімалізму, повністю відкритої вхідної зони з використанням природних матеріалів, що створює затишну обстановку для всіх відвідувачів.
На даній площі стало можливим уявити покупцям розширений асортимент товарів, а також додати нові зони з відкритим доступом: побутова техніка, телевізори, ноутбуки, товари для спорту, здоров'я та персонального догляду, фірмові зони світових брендів Xiaomi, Apple, Samsung, IQOS. Команда розробила та облаштувала оновлену зону Smart Home.
У магазині розміщена окрема зона видачі замовлень маркетплейсу allo.ua, примірювальна, зони тестування товарів та оформлення кредитів.
Сучасний та інноваційний LED екран у зоні обслуговування інформує клієнтів про вигідні пропозиції та акції.
































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.