Номінант Retail Design Awards2021: MOYO 24/7 у Києві

08.12.2021
2745

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021  та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У категорії "OmniМагазин/Точка выдачи" бере участь цілодобовий магазин MOYO у Києві



MOYO 24/7 – це триповерховий магазин площею 1500 кв. м, який знаходиться у Києві, по вулиці Марка Вовчка, 18-А. З 2015 року він пережив кілька трансформацій, і цього літа тут завершився редизайн.

Інтер'єр виконаний у мінімалістичному лофті з використанням дерева, каменю, металу та дизайнерського освітлення, що найбільше підходить для презентації товарів. Акцентні блакитні дивани у лаунж-зонах нагадують про фірмовий колір MOYO.

Стелі, освітлення різних типів та вітрини візуально поділяють магазин великого формату на зони, розташовані за принципом товарного сусідства для зручності покупця. На нульовому поверсі – товари для дому, на першому – смартфони та гаджети, ноутбуки, аксесуари, стереосистеми, телевізори, геймінг-зона, електроінструменти та садова техніка, бренд-зони Philips та Ajax Systems, на другому – велика та затишна зона для вибору телевізорів довжиною 17 метрів, велика та дрібна побутова техніка, велнес-гаджети, іграшки та дитячі товари. На першому та другому поверхах розташовані установки розумних гірлянд Twinkly.

Флагманський магазин MOYO створений таким чином, що у ньому можна не тільки купити все необхідне для дому, а й проводити тематичні заходи, знімати кіно та сюжети для телеефірів.

Мерчандайзинг у кожній зоні дозволяє ознайомитись з основними товарами провідних брендів. Цінники з QR-кодами переводять на посилання із докладним описом товарів. Омнікальний шопінг у MOYO 24/7 - це можливість порівнювати товари наживо і на сайті moyo.ua і робити оптимальний вибір. На всіх девайсах здійснюється централізоване керування контентом.

Швидке обслуговування забезпечують п'ять кас, пов'язаних у зоні видачі з конвеєрною лінією з автоматизованим трирівневим складом. Збір, комплектація та відвантаження товарів відбуваються шляхом сканування штрих-кодів терміналом збору даних, а переміщення за складом – через конвеєр, що забезпечує швидку видачу замовлень та зводить помилки до мінімуму. Будь-який товар із 40-тисячного асортименту MOYO можна замовити на місці та отримати протягом 20 хвилин. Для комфортного очікування на другому поверсі є кафе та лаунж-зони. Ефектну подачу забезпечують телевізори в зоні видачі замовлень, де можна спостерігати, як товар надходить клієнтові зі складу.

За сквером поруч із MOYO 24/7 доглядають фахівці з ландшафтного дизайну, у будь-яку пору року дерева прикрашені гірляндами. Заряджання для електромобілів та безкоштовний паркінг у будь-який час до послуг для клієнтів.

Концепція MOYO 24/7: надійний магазин та сервіс, які у будь-який час можуть вирішити форс-мажорну проблему клієнта.







































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.