Номінант Retail Design Awards2021: INTERTOP у ТРЦ Respublika Park

02.12.2021
3347

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Одяг та взуття, спорттовари" бере участь магазин INTERTOP у ТРЦ Respublika Park


Новий INTERTOP – це технологічний fashion-простір, у якому представлені різні категорії товарів – одяг, взуття, аксесуари та навіть косметика. Особливість дизайну полягає в тому, що у новому магазині змінилися ключові кольори на яскравіші, він став ергономічнішим. Це сучасний простір, заповнений світлом, що має чітке та зрозуміле зонування за стилями, брендами та типами товару. План простору передбачає два принципово різні маршрути – швидкий і блукаючий. Перший дозволяє швидко отримати та оплатити онлайн-замовлення. Другий пропонує покупцям розслабитися та насолодитися процесом шопінгу. Щоб клієнт відчував себе комфортно під час приміряння та прогулянок по магазину, створили острівці для відпочинку зі зручними меблями. Важливим аспектом є інтеграція мультимедіа, графічних площин та елементів вітрини у загальну забудову. Також у магазині розміщені інтерактивні дисплеї, щоб клієнт міг переглянути інформацію про речі, перевірити наявність розмірів або кольорів, та замовити речі, яких немає. Типологія обладнання розроблена таким чином, щоб розкривати плановість простору – низькі острівні забудови, невисокі стелажі середнього плану та масштабне обладнання multiwall, важливою перевагою якого є модульність – універсальні кріплення та широкий ряд аксесуарів дозволяє змінювати та комбінувати функції без переміщення стелажів.






































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.