Номінант Retail Design Awards2021: "MYplay" у ТРЦ "Дафі"(Дніпро)

02.12.2021
2291

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Дитячі товари" бере участь магазин MY Play у ТРЦ "Дафі" у Дніпрі


Площа магазину складає 317 кв. У просторі магазину передбачені ігрові зони, які залучають до подорожі магазином дорослих та дітей.
Спеціально продуманий і добудований додатковий другий поверх, до якого можна потрапити через лазерний тунель, а спуститися на 5-метровій гвинтовій гірці - все це додає емоцій під час перебування у магазині.
Навігація магазину теж наповнена емоційним посилом: "фантазуй, гаджуй, перевтілюйся, створюй, вмикайся", яка відображена на стінах, а на підлозі магазину промальовані ігри та підказки щодо розташування іграшок.
У просторі магазину на відвідувачів чекають додаткові безкоштовні послуги: стіл з пакувальним папером та стрічками, щоб наші гості мали змогу одразу приготувати сюрприз дітям; зона з теплою та холодною водою для комфортного перебування у нас у гостях.
У магазині окремо представлена віртуальна полиця для оперативного замовлення розширеного асортименту на myplay.ua.Щоб консультанти успішно працювали з дітьми, вони проходять базовий курс підготовки аніматорів – вивчення психотипів дітей, допомога дитині обрати саме ту іграшку, яка їй потрібна. Якщо раніше, як і у будь-якому іншому магазині, продавці-консультанти запитують у клієнтів: "Чим ми можемо вам допомогти?", то тепер вони налаштовані насамперед на комунікацію з дитиною.
































 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.