Номінант Retail Design Awards2021: "Selecto" у ЖК Park Avenue

02.12.2021
2200

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує в рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У категорії "Магазин біля будинку/Convenience store" бере участь магазин Selecto в київському ЖК Park Avenue


Selecto – магазин біля будинку преміум формату з концепцією добірних продуктів. Це магазин основної закупівлі, де представлені всі категорії товарів, і який сміливо може замінити похід до супермаркету, незважаючи на свою невелику площу, 100 кв.м.

Розроблено комплексний візуальний формат:

  • Концепція торгового залу, яка включає зручний і функціональний шлях клієнта, грамотну презентацію продукту за допомогою правильно підібраного холодильного та ексклюзивно розробленого торгового обладнання, в основі якого - зручність та комфорт для покупця.
  • Торговий зал, що повністю переглядається, відсутність високих стелажів у центрі, острівна викладка на рівні очей.
  • Дизайн концепція - сучасний світлий магазин, інтегрований у новий брендинг Selecto.
  • Емоційна іміджева комунікація у вигляді постерів, якою розкривається основна ідея магазину
  • Сторітелінг, за допомогою якого комунікується крос-промо для категорій овочі + бакалія. Це 100% крафт, ручний художній розпис, і навіть вручну розфарбований декоративний артишок.

Автор концепції Dzyuba Retail atelier












 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.