Номінант Retail Design Awards2021: Rozetka у Харкові

26.11.2021
2753

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Omni Магазин/Точка видачі" бере участь флагманський магазин Rozetka у Харкові



Площа магазину на вулиці Клочківській, 9А складає 1400 кв. м. Приміщення поділено на дві зони – зона складу та зона торгового залу.
Тут можна не тільки забрати замовлення у зоні видачі, оформлені на сайті, але й купувати товари прямо з вітрини, оформити кредит, скористатися послугами з налаштування техніки та гаджетів, повернути або обміняти товар, який не підійшов чи здати його на ремонт.
У торговому залі представлено понад 50 000 одиниць товарів у 1 000 категорій: електроніка, аксесуари, побутова техніка, товари для краси, іграшки, побутова хімія, товари для тварин, косметика, продукти та техніка власного бренду рітейлера RZTK.
У харківському флагмані-відділенні додали емоційні складові — яскравий банер у зоні видачі та відомі елементи на фасаді зі світловою вивіскою. У зоні видачі встановлено чекін-термінали, які регулюють електронну чергу одержувачів замовлень. Поруч у окремій зоні розміщено 8 зручних примірочних із дзеркалами. Тут розташований великий відділ з алкогольними напоями з усього світу та товарами власного імпорту. Перед магазином для клієнтів працює зручна простора парковка.
"Для кожного такого магазину ми розробляємо наповнення, орієнтуючись на потреби району та міста, - коментує Владислав Чечоткін, співзасновник і CEO ROZETKA. - Але всі наші флагмани схожі між собою і щодо зонування, і щодо асортименту на вітринах".
Подібні магазини – флагмани вже були відкриті раніше у Києві, Дніпрі та Одесі. На сьогоднішній день в офлайн мережі "Розетка" їх п'ять. До кінця 2021 року мережа офлайн налічуватиме понад 250 точок видачі та магазинів у 72 великих та маленьких містах України.




































Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.