Номінант Retail Design Awards2021: Varus у ТРЦ "Мост-сіті" у Дніпрі

30.11.2021
2841

 

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Продуктовий супермаркет" бере участь Varus у ТРЦ "Мост-Сіті"


Супермаркет "Varus" розташований у самому серці Дніпра у ТРЦ "Мост-сіті". Новий формат та новий дизайн розроблено спільно з компанією №1 у Європі "Jos de Vries". Мета "Varus" - піклуватися про кожного клієнта і дати супер досвід покупок. Низькі стелажі, широкі проходи, приємне світло мають на меті зробити перебування у магазині комфортним. При вході клієнти потрапляють до зони "Варус кафе", де можна замовити піцу, салати, хот-доги, сендвічі, картоплю фрі, каву, десерти та розташуватися за затишним столиком. Далі у залі клієнтів чекає свіжа випічка та пироги, стильний гастрономічний острів та винний льох зі світильниками у вигляді бочок.
У магазині виділено зону продуктів без лактози, без цукру та глютена, щоб кожен зміг купити необхідні товари. У внутрішній комунікації використовуються стильні лайтбокси, неонові вивіски, тематичні малюнки на стінах. У супермаркеті працює 12 класичних кас та 6 кас самообслуговування.










































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.