Номінант Retail Design Awards2021: LIBRARIUM у ТРЦ Retroville

25.11.2021
2340

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Товари для дому та творчості" бере участь магазин LIBRARIUM.


 

Librarium – особливий простір для творчості, подарунків та навчання. Загальна площа 700 кв. У магазині зібрано товари власного імпорту, хенд-мейд-товари та вироби всесвітньо відомих брендів. Кожні вихідні проводяться майстер-класи для дітей та дорослих (окремими групами), де професійні художники та педагоги вчать малювати, творити, ліпити... понад 20 різноманітних тем.

LIBRARIUM – мережа з 7 магазинів красивої канцелярії, подарунків та всього необхідного для творчості. Це простір, де власники зібрали найкрасивішу канцелярію, оригінальні дрібниці, найпопулярніші іграшки для дітей, колекцію настільних ігор для всієї родини, стильні рюкзаки та багато іншого.

Основна ідея бренду – допомогти гостям через творчість розкрити свій потенціал.

LIBRARIUM – це простір, де кожна дівчина та жінка знайде для себе все, щоб задовольнити своє природне бажання краси: вишукані блокноти та ділові щоденники, стильні ручки та офісні аксесуари, все для твоїх хобі. Кожен, хто зайшов, не втримається перед спокусою купити відмінний подарунок для колег, друзів, рідних та коханих.


 
































 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.