Номінант Retail Design Awards2021: «Перша аптека» у Харкові

23.11.2021
2942
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації бере участь "Перша аптека" у місті Харків. "Перша аптека" - це мережа аптек високого класу.


"Перша аптека" - це мережа аптек високого класу. Крім ліків, аптека пропонує ексклюзивні товари для здоров'я та краси, аксесуари та ортопедії.

Зала поділена на кілька зон – медтехніка, лікувальна косметика, зона очікування та видачі інтернет замовлень. "У процесі проекту нам доводилося вирішувати непрості питання: перепад висот та сходинки між залами, високі стелі (5 метрів), великі вікна, які хотілося залишити, але також хотілося більше місця для демонстрації товару. — розповів автор проекту Віталій Степаненко. У залі були великі ковані сходи, які треба було обіграти.

Що було зроблено у проекті:

  • розроблено дизайн-концепцію торгової точки;
  • дизайн та конструкція всіх елементів обладнання та інтер'єру;
  • навігаційні та візуальні матеріали;
  • складено "Посібник з відкриття фірмових аптек";
  • розроблено логотип та фірмовий стиль.

 

 

За

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.