Номінант Retail Design Awards2021: Anywell Facial Bar у київському ЦУМі

23.11.2021
3054
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Магазин у сегменті Premium" бере участь Anywell Facial Bar у київському ЦУМ. Це б'юті-простір, для якого AVG Group не лише розробила дизайн інтер'єру, а й реалізувала його.


Anywell Facial Bar – б'юті-простір, для якого AVG Group розробила та реалізувала дизайн інтер'єру.

Архітектурно-планувальні рішення були зумовлені розташуванням на третьому поверсі київського ЦУМу та функціоналом салону-магазину. Так, за правилами торгового центру не допускається візуально закривати салон, при цьому необхідно було розмежувати трафік відвідувачів ТЦ та клієнтів салону, тому для зонування використовується скління по всьому фронту салону.

Особливість Anywell Facial Bar – виконання швидких процедур. Вони проводяться у загальному просторі. У цій частині салону крісла розділені за допомогою дзеркал, що створює атмосферу усамітнення. Також у салоні облаштований окремий VIP-кабінет – у його дизайні використані текстильні панелі, які вирішують питання шумо- та звукоізоляції. Крім того, у просторі відкритий корнер Anywell Shop – тут розташовані вітрини з виділеними нішами для товару, які знаходяться у загальному доступі для покупців, що проходять повз. В обробці простору, площею 130 кв. м, використані виключно натуральні матеріали із включенням металу та дерев'яних ламелей. Колір металу – рожеве золото, що перетікає на активний помаранчевий відтінок. Усі елементи дизайну – світильники, меблі, аксесуари – виконані індивідуально під замовника.

 

 

Крім того, у просторі відкритий корнер Anywell Shop – тут розташовані вітрини з виділеними нішами для товару, які знаходяться у загальному доступі для покупців, що проходять повз.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.