Номінант Retail Design Awards2021: Шоурум TELEMART.UA у Дніпрі

22.11.2021
2940
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Побутова техніка та електроніка" бере участь шоурум комп'ютерних технологій для геймерів TELEMART.UA у Дніпрі.


 Шоурум TELEMART.UA – це платформа нетворкінгу для всіх, хто причетний до геймінгу чи кіберспортивних дисциплін, а також шанувальників інновацій у комп'ютерних технологіях.

Територія шоуруму умовно поділена на зони: BRAND SPACE – це кібер-всесвіт, у якому розташовані комплектуючі, ігрова периферія та сувенірна атрибутика основних бренд-партнерів TELEMART.UA: AMD, MSI, GIGABYTE, ASUS, ASROCK, HYPERX. Також у цій зоні представлені ігрові сетапи: стіл, ПК, монітор, периферія - які репрезентують новинки на ринку та представлені для тестування як професіоналами, так і простими відвідувачами.

Товари у цій зоні можна подивитися, доторкнутися, протестувати і купити без очікування. Також у цій зоні представлені ігрові сетапи: стіл, ПК, монітор, периферія - які репрезентують новинки на ринку та представлені для тестування як професіоналами, так і простими відвідувачами. Основна зона комплектуючих шоуруму – це офлайн трансляція конфігуратора ПК на сайті. Покрокове складання ПК починається з вибору процесора, потім материнської плати, відеокарти і т.д., саме у такій послідовності розміщені ряди полиць на стенді з широким вибором комплектуючих.

INNOVATION CUBE – це серце шоуруму, зона збирання: тут фізично збираються персональні комп'ютери для клієнтів. За всім процесом можна спостерігати із зали, адже стіни цієї зони зроблені зі скла, клієнт може особисто брати участь у складанні, “скрутити” кілька елементів за бажання, таким чином покупка перетворюється на майстер-клас.

TELEMART ONLINE – це стійка видачі замовлень, які клієнти оформили онлайн.

COFFEE POINT – це місце, де клієнт може насолодитися смачною кавою та у спокійній обстановці обговорити з менеджером питання, які його цікавлять.

Площа торгового залу складає 70 кв.м, офісної частини 25 кв.м.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.