ТЦ "Епіцентр" відкрився у Полтаві після реконструкції

03.08.2021
5425

Мережа "Епіцентр" відкрила торговий центр в оновленому форматі у Полтаві за адресою: Київське шосе, 41. Загальна площа центру зросла майже на 70% - до 43 500 кв. м. Пропонуємо подивитися фотоогляд.


 

Торговий центр у Полтаві свого часу був одним з перших регіональних об'єктів компанії. Він відкрився ще у жовтні 2006 року, тепер компанія відкрила ТЦ після проведення реновації та розширення. Зміни відбулися і всередині ТЦ - повністю оновили освітлення та торгівельне обладнання, ввели єдиний "графітовий" стиль, поліпшили викладку товару та навігацію.

 

Одна з особливостей цього центру - наявність відкритих вітрин.


 

Розширення торгового комплексу дозволило збільшити асортимент товарів до 180 000 артикулів. У центрі представлені проекти "Епіцентру" у форматі shop in shop. Серед них Центр техніки "Це Ті", магазин дитячих товарів E.Pic, спортивний супермаркет Intersport, косметичний бутік MonCheri, зоомагазин Lapki, масштабна "Галерея Деко", "Центр меблів", "Будинок Води", Садовий Центр, All4Rest і Sleep- студія.


 

 

Для зручності автомобілістів була вдвічі розширена паркувальна зона, тепер налічує 637 машино-місць. У ТЦ працює найбільший у мережі Drive In Market площею 5700 кв. м, на який можна заїхати на авто і здійснити завантаження товару.


Фото: прес-служба "Епіцентр"

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.