менеджмент
В Україні вже дев'ять областей у "червоній зоні". Як у нових умовах працюють рітейлери, кінотеатри і заклади громадського харчування
16:30 1594
менеджмент
Що продуктові рітейлери роблять з "некрасивими" продуктами у світі та в Україні?
10:00 578
технології
"Нам потрібно бути всюди, де знаходяться наші клієнти", - Андрій Труш, директор департаменту діджитал-маркетингу "Епіцентр"
13:00 1549
менеджмент
У Києві запустився сервіс експрес-доставки продуктів Turbo.ua. Поки що він працює на Лівому березі
12:10 829
технології
Почути свого клієнта. Як сервіс мовної аналітики допомагає рітейлу поліпшити клієнтський досвід
12:00 567
менеджмент
Німецька мережа дискаунтерів Lidl планує виходити на український ринок. Які у неї шанси і як через це зміниться український рітейл? Думки експертів
17:30 1755