25 жовтня відбудеться Всеукраїнська онлайн-конференція з продажів в ритейлі. Інсайти які реально працюють та збільшують результат

17.10.2024
74

25 жовтня відбудеться Всеукраїнська онлайн-конференція з продажів в ритейлі. Організовує захід Клуб Ритейлерів – професійна онлайн-спільнота фахівців сфери ритейлу, об’єднаних заради якісного нетворкінгу, створення колаборацій та обміну досвідом.


В сучасних реаліях українські бізнеси мають генерувати ідеї, долати кризи та досягати мети на швидкості х3. Потрібно бути гнучкими, відкритим до змін і нестандартних рішень. Всеукраїнська онлайн-конференція об’єднує спікерів з різних сфер ритейлу, щоб кожен учасник мав змогу обрати потрібну тему та використати отримані знання для підсилення власного бізнесу.

Захід спрямований на власників та керівників бізнесу, маркетологів, продавців, адміністраторів, всіх, хто зацікавлений у якісних продажах та впливає на них.
Виступи спікерів охоплюють широкий діапазон тем: як впливати на продажі за допомогою якісно оформленої вітрини, освітлення, аромамаркетингу та музики. Які дії сьогодні впливають на збільшення прибутковості та зменшення витрат. Чи завжди зростання продажів це добре? Як покращити сервіс залучивши персонал. Гейміфікація, міжнародні тренди та інші актуальні теми для українського ритейлу.

Формат конференції об’єднує ритейлерів в єдиному полі професійного нетворкінгу. Це спілкування між спікерами та слухачами, а також можливість обміну досвідом і контактами між учасниками в закритому чаті. Бонуси від спікерів, організаторів та партнерів заходу. Вільний доступ в Клуб Ритейлерів на 1 місяць.

Підвищення продажів завжди на часі – звучить амбітно та разом з тим це буденність ритейлу, його основа рушійна сила. А отже варто використовувати всі можливі інструменти для досягнення цієї мети.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.