McDonald’s відкрив перший ресторан на Кіровоградщині

13.11.2023
833

Фото: пресслужба McDonald’s

В Олександрії Кіровоградської області розпочав роботу ресторан McDonald’s. Це перший ресторан мережі в області, йдеться в пресрелізі компанії, повідомляє Forbes


Новий ресторан розташований посередині траси М-30 і особливо зручний для тих, хто в дорозі, зазначається в повідомленні. У McDonald’s площею понад 470 кв. м для гостей є 123 місця в залі та 122 на терасі, а поруч із рестораном – дитячий майданчик.  Усередині працюють 10 цифрових терміналів самообслуговування для комфортного здійснення замовлення.

Ресторан і «МакДрайв» працюватимуть з 07:00 до 22:00. Згідно з розширеними правилами безпеки, під час повітряної тривоги заклад зачинятиметься, аби працівники й відвідувачі могли перейти в найближче укриття, і відкриється орієнтовно через годину після її скасування. 

Олександрійський McDonald’s став 96-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні, і забезпечив понад 80 робочих місць, зазначили в компанії.

Перший McDonald’s в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

До 24 лютого 2022 року мережа McDonaldʼs налічувала 109 ресторанів у 24 містах України.

20 вересня минулого року McDonaldʼs розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. 

20 вересня цього року McDonaldʼs відкрив ресторан у Вишгороді на Київщині.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.