Новий McDonald’s відкрився у Вишгороді

20.09.2023
564

McDonald’s у Вишгороді (Фото: пресслужба McDonald’s)

У середу, 20 вересня, відкрився новий ресторан McDonald’s, розташований у Вишгороді Київської області. Ресторан знаходиться на вул. Набережна, 7-Л, на пагорбах Київського водосховища. Про це повідомляє ЛІГА.Бізнес


Ресторан був затверджений у плані розвитку мережі ще до повномасштабного вторгнення, і компанія продовжила будівництво, щойно це стало можливим.

В одноповерховому McDonald’s є зала на 131 місце і тераса – ще на 88. Заклад разом з McDrive працюватиме з 07:00 до 22:00, послуга доставлення — з 09:00 до 21:00.

Ресторан дотримується розширених правил безпеки, впроваджених компанією, а саме: заклади закриваються під час повітряної тривоги й відновлюють роботу орієнтовно через годину після її скасування.

Це сьомий новий заклад McDonald’s з-поміж більш як 90 ресторанів, які працюють в Україні. 

21 липня 2023 року McDonald's уперше відкрив в Україні заміський придорожній ресторан. Він розташований біля села Глибочиця у Житомирській області, на 127-му кілометрі траси Київ – Чоп. Заклади на трасах є частиною стратегії розвитку в Україні, пояснили в компанії.

Після початку повномасштабної війни McDonald's закрив усі ресторани в Україні, але з вересня 2022 року вони почали відновлювати роботу.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.