Eldorado.ua реалізує проєкт «Техніка, що рятує життя військовим»

23.05.2023
1596

 

Омніканальний ритейлер техніки та електроніки Eldorado.ua розпочинає проєкт «Техніка, що рятує життя військовим», що має на меті акумулювати та направити кошти на виготовлення броньованих багі для медичної служби 1 Інтернаціонального легіону оборони України. 


 

 

Партнером проєкту виступає благодійний фонд «Солом’янські котики», який серед іншого спеціалізується на навчанні військових тактичній медицині та цивільних домедичній допомозі. 

 Броньований багі спроєктований відповідно до потреб військових медиків для медичної евакуації на етапі CASEVAC (із поля бою), конструкція дає змогу евакуювати в складних умовах місцевості під обстрілами, знизити ризики для військових медиків та поранених.

 Eldorado.ua планує, що 0,5% відсотка коштів із кожної покупки в мережі магазинів та онлайн буде відраховано на виготовлення броньованих багі. 

«Допомога Силам оборони – те найменше, що ми маємо робити для наближення Перемоги. Зараз ледь не щодня кожен із нас донатить. Долучитися до важливого можна і у такій звичній справі, як купівля смартфона чи побутової техніки: частину коштів за покупку ми направимо на спеціально виготовлені броньовані багі. Це техніка, яка дасть змогу зберігати життя нашим військовим пораненим на нулі, а значить – вони знову зможуть зустрітися зі своїми рідними», - говорить Віра Вітинська, СЕО eldorado.ua.   

«Під час повномасштабного вторгнення українці ще раз довели свою силу взаємопідтримки та єдності. Класно, що вона проявляється в таких потужних партнерствах, де кожен діє у своєму професійному напрямі. Наш фонд надасть ефективну, швидку, якісну допомогу, а Eldorado.ua допоможе з фандрайзингом. Це партнерство не лише двох потужних організацій, але й кожного українця. Тепер покупка — це не лише придбання необхідної техніки, але й допомога тим, хто бореться за нашу свободу та незалежність», - додав Андрій Єрофєєв? виконавчий директор фонду «Солом’янські котики».

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.