Замість Leroy Merlin в київському ТРЦ Retroville відкриється "Олді"

01.02.2023
4019

Фото: leroymerlin.ua

Замість Leroy Merlin в київському ТРЦ Retroville, який постраждав від обстрілів у кінці березня минулого року, з’явиться DIY-супермаркет "Олді", повідомляє NV Бізнес


 

 

Відкриття магазину заплановано на травень, розповіла CEO торгівельного центру Рената Якубчінієне. Чому сталась заміна орендаря, вона не розповіла, в "Олді" пообіцяли надати коментарі пізніше. Leroy Merlin відмовився відновлювати зруйнований через російський обстріл магазин, розповіли співрозмовники NV Бізнес

Французька мережа Leroy Merlin після російського вторгнення закрила чотири із шести своїх супермаркетів в Україні — на Кільцевій дорозі, Броварському проспекті, в ТРЦ Retroville та в Одесі в ТЦ «Рівьєра», пише NV Бізнес. Працюють лише магазини по вул. Полярній та Саперно-Слобідській у Києві.

Закриті магазини Leroy Merlin знаходилися у приміщеннях інших власників, ті супермаркети, які продовжують роботу, були продані Leroy Merlin і зараз знаходяться у їхній власності.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.