Дослідження: більшість споживачів рідше роблять імпульсивні покупки зараз, ніж до пандемії

21.02.2022
1305

Фото: Depositphotos

Пандемія продовжує стимулювати нову поведінку споживачів. Згідно з новим дослідженням Blis, більшість (69%) споживачів у США мають намір менше робити імпульсивні покупки, ніж до пандемії. 


 

Наразі покупці більш розважливі у фінансовому плані: 43% з них класифікують себе як "мисливців за вигідними угодами", що є новим бар’єром для брендів, який слід враховувати, намагаючись підвищити лояльність цього року.

Незважаючи на занепокоєння щодо COVID, 58% споживачів все ще віддають перевагу покупкам у магазинах. Більше половини (56%) з них також більш охоче відвідують магазин після того, як побачать рекламу поблизу місця, де вони роблять покупки.

Згідно з іншими результатами, 67% респондентів сказали, що їхні звички лояльності не змінилися через пандемію або дефіцит ланцюга поставок. Крім того, покупці охоче підтримують бізнес після пандемії, навіть якщо це означає довше чекати на отримання товарів (64%).

Джерело: Chain Store Age

Фото: Depositphotos

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.