Bolt Food у 2022 році планує почати співпрацювати із McDonald's

18.02.2022
1895

Фото: Bolt Food

Bolt Food у 2022 році планує почати співпрацювати із McDonald`s та новими ресторанами у містах поза Києвом. Про це повідомляє Forbes із посиланням на нового керівника Bolt Food в Україні, Івана Гринчука, який нещодавно перейшов у компанію.


У Bolt Food повідомили Retailers, що поки не можуть розкрити деталі щодо можливої співпраці з рестораном McDonald's. «Задача сервісу Bolt Food постійно розширювати перелік ресторанів, з якими ми співпрацюємо. До сервісу Bolt Food щоденно підключаються нові заклади. Ми плануємо почати співпрацю і з McDonalds, тож працюємо у цьому напрямку. З кожним рестораном окремо обговорюються умови співпраці, поки не буде досягнуто згоди обох сторін», — зазначили у пресслужбі.

У свою чергу, у McDonald`s, який наразі працює на доставку із іншими службами — Glovo та Rocket — повідомили Retailers, що на сьогоднішній день у компанії не підписано жодних договорів з Bolt Food. Retailers запросив інформацію щодо кількості замовлень із іншими партнерами, проте у компанії повідомили, що не можуть поділитися. «Інформація з продажів наших партнерів є конфіденційною і ми не можемо її розповсюджувати».

«Із кожним оператором у нас є угода, у якій прописані KPI, яких вони мають дотримуватися. Кур’єр має довезти замовлення у межах 30–40 хвилин. Від цього відштовхуємося, коли формуємо радіус доставки. Цим пояснюється відсутність доставки у деяких районах», — ділилася інформацію щодо співпраці із сервісами доставки в інтерв'ю Forbes СЕО McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова.

  • Нагадаємо, сервіс доставки Glovo був першим, хто розпочав співпрацювати з McDonald`s. Це сталося наприкінці грудня 2018 року. 
  • Пізніше, у 2020 році доставляти замовлення з McDonald`s почали у Rocket.

Автори: Вікторія Лаврентій, Людмила Будіна 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.