Дитячі інтернет-магазини pampik.com та panama.ua припиняють свою діяльність

02.02.2024
1797

Фото: pampik.ua

Дитячі інтернет-магазини pampik.com та panama.ua закриваються через скорочення ринку. Про це пише LIGA.net з посиланням на власні джерела повідомило профільне видання RAU, яке опублікувало звернення магазинів до партнерів


У pampik.com підтвердили LIGA.net, що закриваються.

Інвестори вирішили припинити діяльність pampik.com та panama.ua як окремих проєктів. Клієнтам, які співпрацювали з цими інтернет-проєктами, запропонують перейти на обслуговування на платформу одного з маркетплейсів.

"З огляду на важкі часи воєнного стану, дитячий ринок, об'єм якого впав більше ніж вполов, та спадаючу динаміку народжуваності, на жаль, проєкти не можуть повноцінно розвиватися, фокусуючись лише на асортименті категорії дитинство. Тому на сьогодні інвестором прийнято рішення – Пампік та Панама припиняють свою діяльність як окремі проєкти та поступово запропонують своїм клієнтам перейти на платформу одного з маркетплейсів", – йдеться у зверненні ритейлерів до партнерів.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.