Спортивні ставки для тих, хто мріє заробляти

10.12.2021
3564
PR-Матеріал

depositphotos.com

Чи правда, що ставки на спорт Україна можуть стати справою, яка приносить дохід? З цього питання є багато суперечок та думок. Але факти такі: у світі справді є дуже успішні люди, які заробляють лише завдяки правильним ставкам у БК "Фаворит". Звичайно, таких прикладів не так багато, як хотілося б: беттінг річ непроста, і великих успіхів досягають лише найкращі. Ті, хто ідеально знає свою дисципліну та вміє ставити цілі.


Чому ставки на спорт такі популярні?

Спортивні ставки поєднують кілька плюсів: вони прості, цікаві, і дають круті відчуття перемоги.

Правила беттінга зрозуміють навіть діти: ми ставимо гроші на те, що гра закінчиться з певним результатом. Букмекер теж робить ставки і обіцяє виплатити гроші, якщо ваш прогноз здійсниться. У разі програшу гроші йдуть у букмекерську контору.

Плюси ставок на спорт

Мінуси ставок на спорт

Прості правила

Для заробітку потрібно вкладати гроші

Виграш залежить не від удачі, а від наших знань

Якщо хочеться стати профі, доведеться постійно навчатися і вдосконалюватися

Відчуття азарту

Ризик потрапити у залежність

Тисячі варіантів ставок для любителів різних видів спорту

 

Ставки можна робити з телефону будь-де

 

Великі бренди, такі як "Фаворит Спорт", пропонують багато видів спорту, кіберспорт, і навіть ставки на події, які не пов'язані зі спортом. Іноді на таких сайтах можна знайти дуже вигідні коефіцієнти. А це означає, що навіть із невеликої ставки ми тут заробимо солідну суму.Щоб ваш шлях у світ беттінга був успішним, важливо дотримуватися золотих правил.

Вивчіть до ідеалу обраний вид спорту

Ставки навмання – неправильна стратегія, і це радше пустощі, ніж беттинг. Щоб вигравати, важливо знатися на спорті, щиро любити його. Якщо вам не подобається вивчати тонкощі правил, історію спорту та команд, інсайди з різних джерел, то від ставок для заробітку краще відмовитись. Максимум, що можна собі дозволити робити час від часу ставки для задоволення.

Вчіться працювати з інформацією

Перед кожним матчем аналітики вивчають багато інформації: історію перемог та поразок гравців, стартовий склад, тренерський склад, новини, склад суддів, місце проведення гри тощо. Це допомагає з високою точністю оцінити шанси учасників.

У беттінгу знадобляться такі якості як посидючість, наполегливість та аналітичні здібності. Ви повинні вміти порівняти багато різних факторів, сильні та слабкі сторони учасників, відокремити фейкові новини від справжніх. Будьте готові, що вам потрібно постійно бути в курсі подій зі світу спорту.

Вивчіть теорію назубок

Перед тим, як робити ставки на спорт, радимо вивчити всю базову інформацію щодо ставок. Наприклад, що таке маржа, як будуються коефіцієнти, які є стратегії та види ставок. Без цих теоретичних знань ви не можете грамотно оцінювати пропозиції букмекерів.

Складіть детальний план

Гравець має виробити у себе корисну звичку: ставити цілі, складати плани та контролювати свої успіхи.Раз на місяць корисно відкрити історію своїх ставок, щоб проаналізувати успіхи та поразки, порахувати прибуток чи збиток, а також зробити висновки.

Щоб скласти грамотний план, дайте відповідь собі на такі питання:

1. Навіщо мені ставки на спорт? Це просто розвага чи справа всього життя?

2. На який вид спорту я робитиму ставки?

3. Скільки годин на день/тиждень я можу приділяти навчанню та аналізу?

4. Яку суму грошей я можу витратити без шкоди для бюджету?

Не варто зваблюватися: заробляють на спорті одиниці. Тому будьте заздалегідь готові до програшу, і не варто сильно засмучуватися. Набагато розумніше докопатися до причин, чому ваш прогноз не справдився, де ви не доопрацювали або у якій сфері не вистачає знань.

FAQ

Як новачкові підстрахуватися?

Найкраща страховка – це ставки без ризику. Таку акцію для новачків пропонує букмекерська контора "Фаворит".

Яка мінімальна ставка у спорті?

Це залежить від правил букмекера. В Україні можна робити ставку від 10 гривень.

Як я можу бути певним, що мені виплатять виграш?

Реєструйтеся на сайтах, які працюють за ліцензією від Мінфіну та пройшли перевірку чесності.

Чи можна виграти велику суму при маленьких ставках?

Можна.  Якщо ви робите ставки на експрес, коефіцієнти множаться між собою, у результаті виграш буде високим навіть за невеликої ставки.

Чи варто довіряти прогнозам експертів?

Грамотні експерти можуть надати багато корисної інформації. Але жодна людина не може дати прогноз із 100% точністю.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.