Онлайн ставки з букмекером "Фаворит" в Україні - всі тонкощі беттінгу

13.12.2021
2143
PR-Матеріал

depositphotos.com

Роби ставку БК "Фаворит Спорт" та отримуй миттєво вітальний бонус. Заробіток без ризику на якісній платформі для парі на футбол, баскетбол, волейбол, теніс, кіберспорт


Бк "Фаворит Спорт": прості правила успішних ставок

Букмекерська контора Фаворит – це легальна платформа в Україні, на якій ви знайдете різні спортивні дисципліни та екзотичні формати для укладання парі. Букмекерська контора Favorit створена у 2014 році. Оскільки він є технічним спонсором збірної України з футболу, рівень довіри до цього букмекера дуже високий.

Підтвердженням цього виступають і відгуки клієнтів, рейтинги букмекерської контори, функціонал, наявність дозволів. Це означає, що ви можете почати ставки без ризиків та з дотриманням усіх вимог якісного беттінгу. Достатньо ознайомитись з інформаційними блоками на головній сторінці букмекера. Після цього ви зможете створити обліковий запис і робити ставки на понад 30 спортивних напрямків.

Як робити ставки на спорт на сайті "Фаворит"?

Букмекерська контора пропонує ставки від 2 грн. Вкладення визначають ваш потенційний заробіток, оскільки сума ставки множиться на коефіцієнт виграшу. Ігровий портал розрахований на користувачів з України, тому є доступні грошові операції у національній валюті.

Інструкція зі створення ставки в Україні

Алгоритм створення ставки:

1. Пройти реєстрацію. Букмекер пропонує швидку процедуру створення нового облікового запису. Потрібно заповнити особисту, платіжну інформацію із номером телефону та електронної пошти.

2. Пройти верифікацію. Це підтвердження даних нового гравця шляхом закріплення скана паспорта. Після успішної верифікації користувач зможе проводити грошові операції та робити спортивні ставки у букмекерській конторі.

3. Поповнити рахунок. Мінімально можна зробити на депозит 25 гривень.

4. Оцінити події у додатках та лайві.

5. Вибрати подію та поставити ставку залежно від коефіцієнтів та оцінки потенційних переможців.

6. Підтвердити свої дії та дочекатися оголошення результатів, після чого автоматично розрахують ваш прибуток.

Грошові транзакції на сайті букмекерської контори

Українські користувачі можуть скористатися банківськими картками та електронними гаманцями для проведення грошових операцій. Мінімально поповнити рахунок можна лише на суму від 25 грн. Хоча розмір ставок може бути й 2 гривні. Гроші на рахунок зараховуються миттєво. Для поповнення потрібно перейти до розділу «Каса».

Ліміти та комісія БК "Фаворит Спорт"

Виведення грошей доступне тим же способом, який ви вибрали для поповнення рахунку. Комісія з боку букмекерів не стягується. Вона залежить від умов користування банківською карткою. Мінімально ви можете вивести 100 грн. Максимальна сума виведення – 150 000 грн.

Терміни обробки виведення залежить від суми, обраного способу платежів. Найчастіше висновок займає трохи більше 24 годин. Правилами букмекерської контори встановлено до п'яти робочих днів. Якщо кошти не надійшли на рахунок, ви завжди можете звернутися до служби підтримки

Усі грошові операції доступні у гривнях. Якщо ви використовуєте валюту, не слід міняти її. В іншому випадку ви можете втратити гроші під час конвертації.

У чому ключові переваги ставок на "Фаворит" онлайн?

Букмекерська контора не встановлює жорстких лімітів та обмежень для отримання реального прибутку. Платформа повністю адаптована під запити українських клієнтів, тому не виникають труднощі з грошовими операціями та вибором контенту. "Фаворит" вважається топовим сайтом, на якому ви можете вибрати будь-який тип онлайн ставки і укласти вигідне парі з високими коефіцієнтами виграшів.

Джерело: https://ura-inform.com/sport-ru/2021/09/21/favorit-sport-kak-delat-stavki/

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.