МОЗ хоче посилити обмеження для невакцинованих у “жовтих” зонах. Повний курс вакцинації повинні мати як працівники, так і відвідувачів закладів

17.11.2021
1571

Фото: "Слово і Діло"

Міністерство охорони здоров’я хоче посилити карантинні обмеження у жовтих зонах для невакцинованих. Про це під час брифінгу повідомив очільник МОЗ Віктор Ляшко. 


 «Наразі МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин, які будуть передбачати, що і у "жовтому" рівні епідемічної небезпеки для роботи у карантинних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації, як для працівників так і для відвідувачів», — зазначив Ляшко.

Станом на сьогодні у “жовтій” зоні знаходяться дві області – Закарпатська та Кіровоградська. У ній не обов'язкові COVID-сертифікати або ж негативний ПЛР-тест для відвідування закладів харчування, ТРЦ або масових заходів. Такі обмеження діють лише у “червоній” зоні.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.