Новий магазин IKEA, ймовірно, відкриється у ТРЦ Respublika Park

12.11.2021
7636

Фото: Юлия Белинская

Наступний магазин IKEA може відкритись у ТРЦ Respublika Park. Про це стало відомо сьогодні, під час офіційного відкриття ТРЦ. Проте комерційний директор Respublika Park уточнив, що договір із шведською компанією ще не підписано.


Щодо відкриття магазину, комерційний директор ТРЦ Respublika Park Лілія Міненко сказала: «Ми перебуваємо на стадії переговорів, але підписаного договору наразі немає».

Retailers ще влітку звертався до CEO ТРЦ Юлії Щасливої ​​щодо можливого відкриття магазину шведського меблевого рітейлера у новому об'єкті.

Тоді Щаслива повідомила, що не може прокоментувати відкриття магазину. «Вони шукають великі площі (IKEA — ред.), і всі хочуть, щоб IKEA відкрилася у них. Але зараз (літо 2021 року – ред.) ми ведемо переговори з IKEA, при цьому у нас підписано NDA (договір про нерозголошення)».

Ми звернулися до IKEA за коментарем та додамо його, коли отримаємо відповідь.

//Оновлено: У компанії відповіли на запит Retailers і також додали, що на даний момент це вся інформація, якою вони можуть поділитися. Публікуємо відповідь повністю: «IKEA прагне зробити свій асортимент товарів та рішень для дому, у яких гармонійно поєднуються функціональність, якість, дизайн та ціна, доступні якомога більшій кількості людей. Тому ми завжди шукаємо можливості для розширення діяльності в Україні та того, щоб нашими товарами могли користуватися ще більше українців. Як тільки у нас буде більше деталей щодо наступних кроків, будемо раді одразу поділитися ними з вами».//

Автори: Олександр Шаріпов, Юлія Бєлінська, Людмила Будіна

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.