"Нова пошта" змінює тарифи на доставку із зарубіжних магазинів. Вартість доставки буде зменшуватися при зростанні ваги відправлення

11.10.2021
1866

Фото: "Новая почта"

Компанія "Нова пошта Глобал", яка входить до групи компаній "Нової пошти", оновлює тарифи на послугу NP Shopping - доставку із зарубіжних інтернет-магазинів. Про це йдеться у повідомленні компанії.


 

При замовленні товарів через сервіс NP Shopping вартість доставки буде зменшуватися при зростанні ваги відправлення. Оновлені тарифи стосуватимуться доставки з інтернет-магазинів всіх країн, представлених на платформі. Зараз це США, Китай, Туреччина, Німеччина, Польща і Британія.

Наприклад, доставка посилки з американських інтернет-магазинів вагою до 1 кг обійдеться у $5 за півкілограма, від 1 до 5 кг - $3,80, а посилки вагою понад 5 кг доставлятимуться за $3,6 за півкілограма.

За словами СЕО "Нової пошти" Глобал Юрія Беневітского, українці все більше віддають перевагу закордонному онлайн-шопінгу, особливо під час знижок на "Чорну п'ятницю" і період різдвяних розпродажів.

  • Раніше повідомлялося, що "Нова пошта" запускає власну авіакомпанію Supernova Airlines. Вона займеться вантажними перевезеннями. У компанії буде власний флот, вона буде виконувати рейси з міжнародних аеропортів Бориспіль і Львів.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.