Податкова служба анулювала 56 ліцензій на торгівлю пальним АЗС Glusco, тому що мережа здає свої заправки в оренду

08.10.2021
1733

Фото: Glusco/Facebook

З січня до жовтня 2021 року податкова служба анулювала 56 ліцензій на торгівлю пальним мережі АЗС Glusco. Анулювання відбувається через те, що Glusco масово здає свої автозаправки в оренду. Про це повідомляє Liga.net.


Як зазначено в клієнтському звіті Glusco, на початок жовтня у її управлінні залишилося всього 38 автозаправних комплексів із 105. При цьому 45 АЗС працюють під брендом F+. Ще 20 АЗС мережі перейшли під управління автозаправних комплексів Ultra і Avia: 13 станцій – Ultra і 7 – Avia. 

«Анулювання ліцензій пов'язане з передачею АЗК в оренду іншим компаніям. На сьогодні передано вже понад 60 АЗК і цей процес триває», – повідомили Liga.ne у пресслужбі Glusco.

Нагадаємо, за даними "Інтерфакс-Україна", у середині березня 2021 року СБУ заявила про викриття масштабної схеми тіньової реалізації неякісних нафтопродуктів, орієнтовна сума ухилення від сплати податків становить близько 240 млн грн. Обшуки пройшли по всій Україні на об'єктах Glusco, які ряд ЗМІ пов'язували з народним депутатом Віктором Медведчуком. Glusco у судовому порядку заборонили продаж в її мережі бензинів і дизпалива, проби яких були відібрані майже на всіх об'єктах компанії, але реалізації скрапленого газу та інших товарів заборона не торкнулася.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.