“Нова пошта” запускає власну авіакомпанію Supernova Airlines

06.10.2021
2003

Фото: РБК-Украина

“Нова пошта” запускає власну авіакомпанію під назвою Supernova Airlines. Вона матиме власний авіафлот та підпорядковуватиметься компанії «Нова пошта Глобал». Про це повідомила пресслужба компанії.


Рейси будуть здійснюватися з міжнародних аеропортів “Бориспіль” та “Львів”. Авіаперевізник доставлятиме міжнародні вантажі.

«Для перевезення відправлень наших клієнтів ми співпрацюємо з авіакомпаніями-партнерами і дуже вдячні їм за плідну співпрацю. Однак обсяги перевезень невпинно зростають і потрібно освоювати нові горизонти. Рішення запустити власну авіакомпанію продиктовано тим, що ми хочемо й надалі гарантувати клієнтам високу якість, швидкість та прогнозованість доставки», — коментує Юрій Беневитський, СЕО «Нової пошти Глобал».

Як повідомлялося, ЄБРР погодив виділення поштовому оператору “Нова пошта” €13 млн кредиту на проєкт будівництва нового автоматизованого терміналу сортування посилок у Дніпрі.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.