Мережа аптек АНЦ запустила онлайн сервіс діагностики стану здоров’я

04.10.2021
2260

Фото: ЦНМТ

Мережа аптек АНЦ запустили безкоштовний онлайн сервіс швидкої діагностики стану здоров’я — АНЦ.Doc, створений у партнерстві з міжнародною платформою Infermedica. Про це повідомляє RAU з посиланням на пресслужбу компанії.


 Діагностика проводиться завдяки штучному інтелекту. За словами компанїї, він містить у собі досвід 40 000 годин роботи лікарів, 6 млн користувальницьких оглядів, 1360 симптомів, 740 діагнозів і тисячі додаткових медичних концепцій для дітей та дорослих. 

Після проходження опитування, сервіс пропонує користувачу записатись на онлайн-прийом до лікаря або отримати безкоштовну онлайн-консультацію. У залежності від результатів пропонується список лабораторних аналізів та рекомендуються препарати для лікування. 

  • Нагадаємо, сервіс Liki24 запустив  послугу онлайн-консультацій у фармацевта. Проконсультуватися з аптекарем в онлайн-чаті можна з 9:00 до 21:00. 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.