IKEA спільно з ASUS запустить у продаж товари для геймерів

20.09.2021
1724

Фото: IKEA

IKEA спільно з брендом комп'ютерної електроніки ASUS почне випускати спеціальні меблі та аксесуари для геймерів. В Україні меблі можна купити у київському магазині міського формату і онлайн, починаючи з жовтня, повідомили у прес-службі.


 

Новий асортимент для геймерів розроблений IKEA у співпраці з Republic of Gamers (ROG), суббрендом ASUS. Він буде складатися з 15 товарів, включаючи ігрові столи, стільці та аксесуари - тримачі для чашок, захист підлоги, багатофункціональні подушки/ковдри, кільцева лампа тощо.

Колекція містить п'ять груп товарів: HUVUDSPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE, LÅNESPELARE і UPPSPEL. Товари UPPSEL були створені у тісній співпраці з ROG, а решту товарів із серії були розроблені IKEA на основі знань і инсайтів, отриманих у результаті опитування споживачів.

  • На початку цього року рітейлер запустив продаж товарів для любителів відеоігор у Китаї, а у березні 2021 року - у Японії.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.