Xiaomi представила концепцію розумних очок, які можуть замінити телефон

17.09.2021
1779

Xioami

Xiaomi представила концепцію окулярів, які дозволяють телефонувати, переглядати повідомлення, перекладати текст або промову і фотографувати, повідомляє прес-служба компанії.


 У рамці Smart Glasses знаходиться прихований 0,13-дюймовий дисплей microLED розміром менше рисового зерна. Розмір окремих пікселів становить 4 мкм. Як і OLED, пікселі microLED підсвічуються індивідуально, що забезпечує яскравий дисплей і глибше чорний колір. Розмір чіпа дисплея становить всього 2,4 × 2,02 мм. В основі всього цього - чотирьохядерний процесор ARM і операційна система Android.

Для візуалізації на передній панелі Smart Glasses встановлена ​​5-мегапіксельна камера. Під час використання камери поруч з нею світиться індикатор. щоб повідомити, що відбувається фотозйомка. Також там є вбудований мікрофон, який використовує власний алгоритм для перекладу у реальному часі і розшифровки звуку у текст.

  • Минулого тижня розумні окуляри, створені у партнерстві з власником бренду Ray-Ban, представив Facebook. На відміну від окулярів Xiaomi розробка стала доступна у день презентації, її стартова ціна - $299.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.