У США в місті Спрінгфілд відкрили поп-ап бар за мотивами мультсеріалу "Сімпсони"

14.09.2021
1541

В американському місті Спрінгфілд у Пенсільванії відкрили поп-ап бар Moe's Tavern, повідомляє Chain Store Age. Це місце, де часто проводить час головний герой мультсеріалу "Сімпсони", Гомер Сімпсон, який, за сценарієм, живе у місті Спрінгфілд. Поп-ап локація знаходиться в одному з торгових центрів міста Springfield Mall і буде працювати з 10 по 26 вересня 2021 року.


За створення концепції відповідає JMC Pop Ups. Поп-ап не має відношення до серіалу або з повнометражним анімаційним фільмам по всесвіту "Сімпсонів", які були створені компаніями 20th Century Fox, Fox або Disney. Елементи бару повністю повторюють інтер'єр версії з мультфільму.


In this Sept. 5, 2013 photo, guests snap photos at the entrance to Moe's Tavern in "The Simpson's" themed Springfield USA at Universal Orlando in Orlando, Fla.

A replica of Moe's Tavern.

A replica of a sign from 'The Simpsons' cartoon will be on display at a pop-up version of Moe's Tavern at Springfield Mall in Pennsylvania, opening Friday through Sept. 26.

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (бильярд и в помещении)

Фото: https://www.facebook.com/moespopupspringfield

Квитки для відвідування можна купити онлайн. Вартість входу для дорослих від $32 до $89, для дітей - $20. Ця сума включає їжу, пиво (для дорослих), безалкогольні напої і сувенір. Страви, які входять у вартість квитка, подаються у певний час, вказаний у квитках. Також всередині можна купити іншу їжу і напої.

Таверна буде відкрита з середи до неділі до кінця місяця.

  • Нагадаємо, влітку 2021 року в Нью-Йорку відкрився  найбільший у світі магазин, присвячений всесвіту Гаррі Поттера.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.