Бренд Off-White відкриє перший магазин в Україні

06.09.2021
2201

Фото: Off-White

Бренд стрітвір-одягу преміум-класу Off-White відкриє перший магазин в Україні - у Києві. Про це свідчить публікація в Instagram-акаунті @off____white____kyiv.


Магазин розташований у Києві на вулиці Заньковецької, 4, однак точна дата відкриття поки невідома.

Зараз речі бренду можна купити у поп-апі в київському ЦУМі і в магазинах The Icon і Symbol. Засновник останнього Анастасія Таран, також анонсувала відкриття бутіка, повідомляє DTF. Вона опублікувала в Instagram відео з оформленням вітрини магазину. //Оновлено: в прес-службі ЦУМ повідомили, що на даний момент бренд Off-white не представлений в магазині//.

Репост її публікації зробив засновник Off-White Вірджіл Абло, який у день анонса відіграв діджей-сет на концертному майданчику "Курені" у Києві.

Скрiншот: https://donttakefake.com/off-white-otkroet-pervyj-magazin-v-ukraine/?utm_source=facebook&utm_medium=social&fbclid=IwAR1dFSldKiK4jdjzFqb_SoNPWR_uVBBSOFpqzRVJFjS0LhZjNkywuNImzWI

На сайті Off-White стандартно вибрана локація Україна.

  • Off-White — стрітвір-бренд одягу преміум-класу, заснований Вірджілом Абло в Мілані у 2012 році. Марка спеціалізується на випуску сезонних колекцій для жінок і чоловіків.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.