Як виглядає магазин формату "біля будинку" FoodPod від Fozzy Group, який раніше називався Foody?

02.09.2021
10448

Фото: Retailers

У кінці минулого року Fozzy Group почала розвивати нову мережу міні-маркетів Foody. Тоді ж Retailers з'ясував, що в Україні вже працює інтернет-магазин під брендом Foody, яким володіє засновник UAmade Віктор Павлов. Після новини про запуск нової мережі Fozzy Group публічно не повідомляла про подробиці її розвитку і про те, як вирішилося питання з назвою.

У кінці серпня поточного року кореспондент Retailers побачив міні-маркети під назвою FoodPod з логотипом магазинів Foody, які почала розвивати Fozzy Group. На сайті з пошуку роботи Jooble у вакансії "Продавець, касир", компанією, яка розмістила оголошення, зазначено ТОВ "Квасоля". За даними You Control, кінцевим бенефіціаром є Володимир Костельман, співвласник і генеральний директор Fozzy Group. На сайті онлайн-реєстратора торгових марок profitmark.ua датою подання заявки на ТМ FoodPod вказано 19 травня 2021 року.


Retailers звернувся до компанії за коментарем з приводу зміни назви мережі. У прес-службі Fozzy Group відповіли, що на даний момент компанія не може надати інформацію про дану мережу. «Ми плануємо закрити всі першочергові внутрішні завдання, після чого будемо готові ділитися інформацією і відомостями», - уточнили у прес-службі. Retailers також звернувся до засновника UAmade Віктора Павлова, який відповів, що його бренд "все вирішив з Fozzy". До цього компанія повідомляла про намір розвивати офлайновую мережу гастромаркетів під назвою Foody - c товарами від локальних виробників.

Як виглядає магазин FoodPod?

Один з магазинів FoodPod, який знаходиться у районі метро "Позняки" за адресою вул. Вишняківська, 17.

{MiniGallery: 554}

Автори: Людмила Будіна, Наталія Кухаренко

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.