На Бессарабському ринку почали доставляти продукти через Glovo

17.08.2021
1911

Фото: nineoclock.ro

На Бессарабському ринку у тестовому режимі  запрацювала доставка продуктів через сервіс Glovo. Про це повідомляє адміністрація ринку у Facebook.


 

Щоб оформити замовлення потрібно:

  1. завантажити додаток у Google Play або App Store;  

  2. зареєструватись і, якщо ви знаходитесь у радіусі 4 км від ринку, у розділі “Супермаркети” він буде відображений. Також можна скористатися головним рядком пошуку, аби одразу перейти до вибору продуктів. 

Згідно з повідомленням, розрахуватись за доставку можна і карткою, і готівкою. На перші два тижні діє акція – “доставка за 1 гривню”. Середній час доставки 40-45 хвилин.

  • Раніше  Glovo запустив свій перший мікрофулфілмент центр або dark store в Україні. Дебютний Glovo Express відкрився у Києві на лівому березі

  • Торговий зал на Бессарабському ринку збираються оновити. Серед оновлень: основна частина торгових місць буде розташована на одній половині торгового залу і по периметру. Друга частина буде відведена для фудкорту.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.