Підрозділ торгових центрів IKEA почав продавати житло з багатофункціональними торговими площами

11.08.2021
1761

Фото: Ingka Group

Ingka Group, якій належить IKEA, почала продавати житло. Компанія виставила на продаж 500 квартир у багатофункціональному житловому і торговому комплексі Ingka Centres у Чанші на півдні Китаю. Про це повідомляє Retail Gazette. Покупці зможуть заселитися у квартири починаючи з березня 2022 року.


 

Ingka Group розвиває свої торгові центри Ingka Centres на різних ринках, де тестує різні омніканальние моделі і цифрові послуги.

Площа нового комплексу змішаного призначення Livat Changsha - 1300 00 кв.м. На території працює понад 380 магазинів, включаючи Decathlon і Uniqlo, різні кафе і ресторани, розважальні та спортивні приміщення. Для Ingka це вже п'ятий ТРЦ у Китаї, але перший з житловим комплексом. Створені у співпраці з IKEA, житлові приміщення покликані відображати спосіб життя підприємців і працюючого населення Чанши і надавати жителям громадські та спортивні зони, коворкінг і інший простір для роботи та життя.

Інвестиції у Livat Changsha склали більше 4 мільярдів юанів ($616,8 мільйона доларів). Спочатку основна увага буде приділена додатком схеми лояльності, що підключений до китайської соціальної мережі WeChat - за допомогою якої можна здійснювати покупки, а також, наприклад, бронювати квитки у кіно, зазначає  Reuters.

  • Торгові центри Ingka Centres вперше увійшли до Китаю у 2009 році і у даний час мають ще чотири локації під брендом Livat в Усі, Пекіні, Ухані і Фучжоу.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.