Rocket буде доставляти цілодобово. Раніше це зробив Glovo

05.08.2021
1957

Фото: Rocket

Сервіс доставки їжі Rocket почав доставляти цілодобово. Про це повідомили у прес-службі компанії. Нова опція вже доступна у Києві та Одесі.


 

 

У період тестування замовлення можна буде зробити у період з 8 ранку до 4 години ночі. Послуга вже доступна по всій Одесі, а також у найбільших спальних районах Києва - у Дніпровському, на Оболоні і Позняках. Час роботи і географія будуть розширюватися, уточнили у компанії.

Протестувати послугу можна безкоштовно - при замовленні від 150 грн плата за доставку стягуватися не буде. Замовлення можна оформляти зі списку закладів-партнерів з цілодобовим або подовженим графіком роботи. Серед них McDonald's, Mister Cat, Mafia і інші.

Нагадаємо, у кінці червня цілодобову доставку запустив інший сервіс - Glovo. Послуга доступна у Києві, Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.