IKEA представила свічку із запахом своїх фірмових фрикадельок

04.08.2021
1943

Фото: IKEA

IKEA випустила свічку із запахом huvudroll, на честь святкування 10-річчя сімейного програми IKEA у США. Про це повідомляє Wonderzine, з посиланням на Hypebae. Купити окремо її не можна, але можна виграти у складі набору "Магазин у коробці".


 

Свічку Huvudroll, яку випускають у лімітованому обсязі, створили у рамках проекту IKEA Store in a Box. Вона має запах фірмових фрикадельок рітейлера, які продаються у зоні фудкорту у магазинах. Що ще увійде до набору, поки невідомо. У невеликій коробці свічки зібрані речі, які "об'єднують всі сенсорні враження від відвідування магазину IKEA", кажуть у компанії.

Набори Ikea Store in a Box не продаються - їх можна тільки виграти, якщо зареєструватися у програмі Ikea Family і залишити заявку на сайті компанії до 22 серпня. Поки що розіграш наборів проводиться тільки у США, але, можливо, Ikea також поширять акцію і на інші країни.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.