Заповнюваність ТРЦ Nikolsky досягла 98% після відкриття у травні

19.07.2021
2336

Фото: sq.com.ua

Заповнюваність ТРЦ Nikolsky , який відкрився у Харкові у травні, досягла 98%. Відвідуваність минулого місяця перевищила 1 млн осіб. Про це повідомляє RAU, з посиланням на повідомлення консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA). Не відкритими залишаються кілька магазинів у прикасовій зоні і два ресторани. Їх відкриття передбачається вже до початку серпня.


«Ми повністю задоволені показниками роботи першого повного місяця. Трафік перевищує наші очікування приблизно на 10%, обороти орендарів і прибутковість ТРЦ перевищили наші очікування на 20%. Очікуємо хороше органічне зростання показників роботи ТРЦ протягом перших трьох років на рівні не менше 10-15%», — підкреслив операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин.

Як повідомляв Retailers, під час відкриття ТРЦ Nikolsky у Харкові, 92% орендарів вже були працювали і близько 6-7% мають почати працювати протягом місяця.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.