Українсько-естонський стартап, який займається автоматизацією роботи торгових залів за допомогою ІоТ-камер, отримав інвестиції у розмірі 100 000 EUR

07.07.2021
1898

Фото: Depositphotos

Українсько-естонський стартап Recoshelf отримав 100 000 EUR інвестицій від іспанського венчурного фонду Think Bigger Capital, про це вони повідомили у своєму блозі.


Як зазначає директор з інвестицій Борха Де Рівера : “Інвестиція Think Bigger допоможе швидше розробляти продукти на динамічному ринку технологій рітейлу. Recoshelf привернув увагу великих компаній-рітейлерів і ми бажаємо команді виправдати їх очікування”.

Recoshelf розробляє хмарний AI-сервіс, який автоматизує роботу торгових залів за допомогою ІоТ-камер. Це дає можливість контролювати полиці, розпізнавати товари, порівнювати ціни з конкурентами, відразу дізнаватися про потреби в поповненні запасів.

Технічний директор Recoshelf, Микита Голубаха зазначив, що одним з найбільших здобутків команди є досягнення рівня розпізнаваності у розмірі 98%. За його словами, це полегшує роботу персоналу та знижує ризики зараження коронавірусом.

Фото: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.