"НП Логістик" відмовилася від надання послуг стороннім компаніям

06.07.2021
2246

Фото: rau.ua

Про те, що "НП Логістик" відмовилася від надання послуг стороннім компаніям Retailers розповів топ-менеджер у одній з логістичних компаній і співробітник всередині ГК "Нова пошта".


 

У прес-службі "Нової пошти" підтвердили цю інформацію, підкресливши, що від діючих контрактів не відмовляються і продовжують по ним працювати. "Так, це правда. Зараз компанія обслуговує існуючі контракти. А решта ресурсів задіяні для обслуговування внутрішніх потреб групи, які продовжують зростати », - відповіли в прес-службі.

За даними учасників логістичного ринку таке рішення компанія прийняла у кінці минулого року, а реалізувала на початку 2021-го.

"НП Логістик" спеціалізується на фулфулмінте, 3PL-послуги (аутсорс всіх або частини логістичних операцій). Серед великих клієнтів компанії IKEA, "Ашан", Jysk, Leroy Merlin і ін.

Автор: Вероніка Гаврилюк

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.