Кропивницька мережу "Файно Маркет" поглинає черкаську мережу "Абсолют"

05.07.2021
2568

Фото: All Retail

Компанія "Вересень плюс" з Кропивницького, керуюча регіональною мережею магазинів "Файно Маркет", поглинає черкаську мережу магазинів "Абсолют". Про це повідомляє All Retail.


 

Інформацію про отримання відповідного дозволу Антимонопольного Комітету України All Retail підтвердив засновник мережі "Файно Маркет" Віталій Денисенко. До кінця поточного року Кропивницький рітейлер має намір відкрити близько 30-ти нових торгових об'єктів в Черкаській області.

Торгова мережа "Абсолют" - працює з 2001 року в Черкасах і Черкаській області. Мережа налічує близько 30 мінімаркетів і магазинів формату "біля дому". Компанія є лідером ринку продовольчого рітейлу Черкас за кількістю торговельних точок.

Компанія "Вересень плюс" розвиває мережу магазинів "біля дому" і мінімаркетів "Файно Маркет", а також дискаунтерів Varto. За даними дослідницької компанії GT Partners Ukraine, на кінець 2020 року оператор входив в список топ-15 food-рітейлерів України за кількістю магазинів і в список топ-20 food-рітейлерів України за обсягом виручки. Більшість магазинів компанії зосереджені в Кіровоградській області, але в минулому році був також здійснений запуск першого об'єкта у Черкаській області.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.