Retail Digital Day — перша безкоштовна онлайн-конференція з просування ритейл бізнесу в інтернеті

14.07.2020
3080
Промо-Анонс

Світ онлайн-торгівлі розвивається неймовірними темпами. До кінця 2020 року загальний оборот складе більше $2 трильйонів. Щоб отримати з нього свою частку, вже недостатньо просто створити сайт або завести фейсбук сторінку.


А що ж робити? На що робити ставки, куди рухатися, що придумати, щоб виділитися серед конкурентів? Що і де продавати? Куди варто вкладати гроші, а куди вже пізно? Разом зі зростанням темпу торгівлі зростає і кількість питань у рітейлерів.

Отже, будемо розбиратися!

На Першій безкоштовної онлайн-конференції з просування ритейл бізнесу в інтернеті Retail Digital Day. унікальну для маркетологів, власників, digital і інших фахівців в роздрібній торгівлі, подію.

Ми зібрали 14 серйозних спікерів з досвідом, який не залишить вас байдужими. Він надихає і дає свіжі ідеї для розвитку. Наші експерти чесно розповідають про вдалі кейси компаній: МЕТРО, Intertop, Eva, Citrus, Comfy, Ашан, Lamoda, Google і складнощі, куди ж без них?

Коли і де?

Конференція пройде онлайн 24 липня, початок о 10:00

На конференції вас чекають 8 годин свіжого добірного матеріалу, який охоплює всі шляхи розвитку рітейлу в діджітал - тренди інтернет-маркетингу, просування в соціальних мережах, розширення каналів збуту,  SEO-просування, комунікація, лояльність і багато іншого.

Вся ця інформація створена тими, хто в ритейлі і для тих, хто в ритейлі. Виключно корисна і практична, щоб навчитися продавати більше.

Наша конференція для всіх бажаючих. Всі слухачі отримають можливість поставити пряме запитання експертам і отримати подарунки від наших партнерів. Ми зробили доступним два види участі: онлайн і онлайн + запис.

  • Беручи участь онлайн - ви можете слухати і дивитися конференцію у дома, в офісі або в метро (тільки з навушниками і в масці). Самі або з колегами. Зареєструйтеся та отримаєте посилання на захід в день конференції. Це безкоштовно.

  • Беручи участь онлайн + запис - всього за 500 грн (до 24 липня, і 800 грн в день конференції) ви, додатково до онлайн-участі, отримаєте записи і презентації всіх експертів конференції Retail Digital Day + записи і презентації минулої конференції SMM Day. Але, головне, можливість не бути прив'язаними цілий день до монітора, а прослухати всю інформацію тоді, коли вам зручно. Так що поспішіть зайняти своє місце!

Організатори та спонсори: WebPromoExperts, WebPromo, Sendpulse

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Вам може бути цікаво:  курсы по email-маркетингу

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.