Джерела: В офісі Helen Marlen Group, що володіє бутіками в столичному Пасажі, провели обшук

05.06.2020
8373

Фото: с сайта helen-marlen.com

Увечері 3 червня в офісі Helen Marlen провели обшук. Сайт компанії Helen Marlen у цей час не працював. Про це редакцію MC Today повідомили інформатор, знайомий із ситуацією, а також менеджер компанії. Адреса головного офісу групи – вул. Верхній Вал, 2 у Києві.


 

За словами першого джерела видання MC Today, в офіс Helen Marlen увірвалися близько восьми чоловік у формі і масках. "Це була одна з держслужб", – розповів інший інформатор, зазначивши, що постраждали й інші компанії з цієї сфери. Які саме і коли, він не уточнив.

Зараз сайт магазину вже працює. Ситуацію у Helen Marlen виданню MC Today жодним чином не прокоментували.

Відповідальний у групі за онлайн-напрям Олексій Кавицький так відповів на прохання Retailers підтвердити або спростувати інформацію про проведений обшук: "Я можу лише сказати, що це все сумно. І моя сім’я цього не заслужила".

  • Helen Marlen Group була заснована подружжям Михайлом і Оксаною Кавицькими у 1994 році. Зараз компанія виступає офіційним представником понад 190 марок, у числі яких – Loro Piana, Salvatore Ferragamo, Burberry, Gucci, Casadei, Christian Louboutin. Зараз група об’єднує 16 магазинів, що працюють у центрі Києва і один шоу-рум в Одесі.
  • Відзначимо, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб кілька років тому через суди намагався повернути заставу у Helen Marlen Group збанкрутілого тоді "Дельта Банку". Застава – 7 приміщень, 6 з яких знаходяться у Києві, а 1 – в Ялті, а також земельну ділянку в Київській області та корпоративні права 6 юросіб. Чим тоді закінчилися судова тяганина, невідомо. Детальніше про це можна почитати тут.

Автор: MC Today, Вероніка Гаврилюк

Переклад на українську: Михайло Лук’янов

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.