В Україні офіційно запрацював шведський меблевий гігант IKEA. Замовлення можна зробити в інтернет-магазині

14.05.2020
4593

Фото: kh.vgorode.ua

На сайті ikea.ua пропонується 3600 товарів для дому всіх категорій і стилів з привабливим дизайном і цінами, йдеться у повідомленні IKEA.


 

Спосіб отримання товару − кур’єром до дверей. Послуга діє по всій Україні. Вартість: товар вагою до 15 кг (80*100*120) − 99 грн, до 30 кг − 149 грн, від 30 кг до 1000 кг − 1599 грн (по Києву 699 грн). Про це кореспонденту Retailers розповіли в call-центрі інтернет-магазину.

У повідомленні IKEA зазначається, що також у Києві працюють пункти видачі замовлень: Auchan Rive Gauche (неподалік від ст.м. Харківська) та магазини Metro C&C. Служба доставки організована у співпраці з логістичною компанією DB Schenker.

"Робимо все, щоб забезпечити безперебійне здійснення купівель онлайн, проте, будемо вдячні за ваше терпіння і розуміння у разі можливих затримок протягом перших кількох днів роботи", − йдеться у повідомленні компанії.

Оновлення// На початку четвертої години вечора оформити замовлення на сайті стало проблематично. При натисканні кнопки "оформити" з’являється повідомлення: "Ваше замовлення обробляється. Зачекайте будь ласка". У кореспондента Retailers замовлення оброблялося хвилин 5.

Після запуску інтернет-магазину IKEA планує якомога швидше відкрити свій магазин у новому форматі city store у Києві. "Компанія нещодавно підписала договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall", − йдеться у повідомленні компанії.//

Переклад на українську: Михайло Лук’янов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.