"Мандарин Плаза": IKEA може відкрити магазин в Україні в серпні 2020

25.02.2020
2925

Ліга.Бізнес

Відкриття магазину планується в ТРЦ Blockbuster Mall, де зараз йде "процес запуску". Про це заявив глава правління групи "Мандарин Плаза" Олександр Черницький  в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" (на який посилається "Цензор"), коментуючи передачу управління ТРЦ Олександру Спектору, другому партнера проекту.


 

"Об'єкт наповнюємо. Є ряд цікавих якорів, з якими трохи пригальмували, але зараз будемо прискорюватися. Мова головним чином йде про IKEA. Йде процес запуску. Думаю, в серпні відбудеться відкриття", — говорить Олександр Черницький.

Загальна площа ТРЦ Blockbuster Mall становить близько 350 000 кв. м., з яких  100 000 кв.м. - розважальна зона. Зараз в об'єкті працює тільки "Сільпо" (8 000 кв. М.) та декілька магазинів.

Раніше учасники ринку консалтингу заявляли, що для заповнення ТРЦ знадобиться рік.

Перший магазин IKEA планувала відкрити в ТРЦ Ocean Mall (об'єкт "Мандарин Плаза"). Девелопер заявляв, що відкриє ТРЦ у вересні 2019 року, але цього не сталося. Шведський ритейлер пізніше заявив, що магазин відкриється до кінця 2019 року і знову переніс термін на 2020 рік після того як буде запущений інтернет-магазин навесні.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.