У застосунку NovaPay з’явилась нова функція «Кейс», подібна до банок у monobank

25.09.2024
1245

Фото: ain.ua

У фінансовому застосунку NovaPay з’явилася нова функція, подібна до банок у monobank і конвертів у «ПриватБанку». Її назвали «Кейс», йдеться в телеграм-каналі «Нової пошти», пише AIN


Йдеться, що кейси допомагають зручно накопичувати гроші для будь-яких потреб: зборів, великих покупок або оплати спільних рахунків. Їх є декілька видів:

  • Без визначеної суми, наприклад, для особистих накопичень. Можна налаштувати автоматичне списання із зарплати або інших джерел для регулярних внесків.
  • З визначеною метою — для чітких цілей і зборів. Можна відстежувати прогрес і запрошувати інших допомогти через посилання або QR-код.
  • З фіксованою сумою для кожного учасника. Це може бути способом збирати гроші для спільних витрат.

Кажуть, що рахунок для збору відкривається в кілька кліків через NovaPay, а поповнити кейс можна: за IBAN, через Google Pay, Apple Pay або QR-код Також можна додати свій стиль до процесу зборів: персоналізувати кейс, додаючи картинки та фото.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.